GRENSGEVAL in selectie CircusNEXT

Het gezelschap GRENSGEVAL (Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Camiel Corneille en Stijn Dickel) is geselecteerd voor CircusNext. Dit Europees samenwerkingsverband is een belangrijk platform voor de lancering van nieuwe makers in het circuslandschap. GRENSGEVAL was met het innemende PLOCK! nog te zien tijdens Theater op de Markt in oktober 2017. De nieuwe creatie MURMUR wordt een zinnenprikkelende circusgeluidsperformance waarin de grenzen vervagen tussen kunstdisciplines, tussen performers en publiek én tussen de categorieën mens, natuur en technologie. MURMUR wordt net als PLOCK! een voorstelling voor iedereen vanaf vier jaar. Première is voorzien in voorjaar 2019.

(foto: Grensgeval met Plock!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: