Marta Torrents in circuswerkplaats

Van 5 tot 13 maart werkt Marta Torrents aan BRUT in de circuswerkplaats van Dommelhof. Marta Torrents heeft Spaanse roots, en woont in Toulouse. Met een achtergrond in dans (Rogelio Rivel School in Barcelona) en circus (Le Lido, Centre des arts du Cirque in Toulouse) werkte ze in verschillende compagnies, zoals Circus Klezmer en TransExpress Company voordat ze in 2008 het eigen gezelschap Fet À Mà oprichtte. BRUT is haar eerste persoonlijke project, een fysieke reis door onze emoties, via circus, theater en dans…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: