C-TAKT residentie van Yvan vander Sanden

Van 16 tot 18 maart ontvangt C-TAKT Yvan vander Sanden, een componist en software ontwikkelaar. Samen met Musica ontwikkelt hij sinds 2013 een interactieve interface die geluid aan GPS-locatie koppelt. Met dit nieuwe project wil Yvan vander Sanden deze technologie ontsluiten in een open source platform. De residentie van Yvan vander Sanden kent al een heel traject. In 2017 was hij te gast in het Klankenbos voor het technisch ontwikkelen van zijn platform en het testen van de artistieke mogelijkheden. Tijdens deze residentieperiode zal deze tool verder ontwikkeld en geïmplementeerd worden. In aanloop van het festival Oortreders zullen in 2018 ook andere kunstenaars en componisten aan de slag gaan met de ontwikkelde omgeving.

(foto: © Zjuul Devens)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: