C-TAKT werkplaats ontvangt Anne Thuot

Anne Thuot is met haar RETRIEVE/EXTRAITS D’AFRIQUE geïnteresseerd in de plaats die de oude, uit Afrika geïmporteerd kunst, inneemt in onze hedendaagse (Europese) interieurs. In een multidisciplinair en participatief project wil Anne onderzoeken welke relationele band er nog bestaat tussen de eigenaars van de Afrikaanse objecten en het Afrikaanse continent. Tijdens haar C-TAKT residentieperiode van 19 tot 23 maart in Dommelhof zal ze dit project verder ontwikkelen. Het alter ego van Anne zal opnieuw een provocatieve rol spelen in het project dat ons wil laten nadenken over ons koloniaal verleden en dat op Europese schaal verhalen wil verzamelen die connecteren met dit verleden en de Afrikaanse import.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: