Common Ground in circuswerkplaats

Common Ground is een nieuw circusgezelschap van acht professionele circusartiesten met internationale reputatie. Lisa Rinne, Andreas Bartl, Iris Pelz en Christopher Schlunk komen uit Duitsland, Zinzi Oegema uit Nederland en Bert Loenders, Frederique Snoeks en Evertjan Mercier uit Vlaanderen. Ze studeerden samen aan de circushogeschool ACAPA in Nederland. Na het afstuderen verloren ze elkaar niet uit het oog, en gooien alle ervaring in de groep om een nieuwe voorstelling: COMMON GROUND te maken. Het vertrekpunt is het onderzoek naar de term Common Ground, “het samen zijn”. Na de identificatie van de Common Ground van de groep, stelt de vraag zich, hoe de goedkeuring van deze aanvullende waarden van invloed kan zijn op de constructie van een leefbare en gemeenschappelijke toekomst. Een toekomst die aan de ene kant gebaseerd is op de acceptatie van de individuele vrijheid en aan de andere kant op de positieve ervaringen van collectiviteit. Begin september 2017 werkten ze al in Dommelhof aan dit project, nu zes maanden later zijn we benieuwd hoe het met dit bijzondere project gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: