C-TAKT ontvangt fABULEUS en Jan Martens

Van 9 tot 13 april ontvangt C-TAKT fABULEUS. Voor de nieuwe creatie gaan ze in zee met Jan Martens (GRIP), een van de meest beloftevolle choreografen van het moment. In YOUNG DYKES werkt Jan Martens samen met een groep meisjes (tussen 12 en 20 jaar) die lesbisch, transgender of zoekende zijn. Hij kiest ervoor om ondubbelzinnig op het thema in te gaan. Daarvoor werkt hij met teksten van o.a. Sarah Kane en Virginia Woolf en verdiept zich in de geschiedenis van idolen binnen deze subcultuur (Gladys Bentley, Angel Haze, Ellen De-Generes, Jodie Foster,… ). YOUNG DYKES (werktitel) wordt een fysieke voorstelling die zich misschien wel durft spiegelen aan recente producties waarin de vrouw telkens op andere wijze belicht werd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: