Collectief Publiek Geluid

Van 16 tot 21 april ontvangen we een bont gezelschap van jonge makers die zich richten op muzikale creaties in de publieke ruimte. Onder de noemer ‘Collectief Publiek geluid’ wordt artistiek geëxperimenteerd in de omgeving van het Klankenbos. Het resultaat zal te zien zijn tijdens de Klankenbos Nocturne op 21 april om 21u. Verwacht je aan een wandeling in het duister vol muzikale verrassingen zoals een fluitconcert, en een performance met megafonen. ‘Collectief Publiek Geluid’ is één van de samenwerkingsprojecten tussen C-TAKT en Musica.

Info en tickets via www.klankenbos.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: