Circus I Love You in residentie

Van 6 mei tot 6 juni werkt het internationale circuscollectief Circus I Love You aan hun eerste circustentcreatie in de circuswerkplaats van Dommelhof / Theater op de Markt. Een paar maanden geleden mochten we van een eerste toonmoment op Wintervuur in Antwerpen genieten. Dat beloofde alvast dat Circus I Love You zeer energiek uit de hoek zal komen in deze nieuwe voorstelling, héél veel circusdisciplines aan de dag legt en dit alles in een zeer muzikaal universum.
Met de neus op de realiteit van het circus. Want een acrobaat acteert niet, alles wat hij presteert is echt. En ook elk risico dat hij neemt is echt. En is het nu net niet deze- spanning die ons warm maakt voor circus? Circus I Love You is Julien Auger, Mikkel Hobitz Filtenborg, Karoline Aamås, Benoît Fauchier, Andil Dahl, Sade Kamppila, Oskar Rask.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: