Circus I Love You maakt circus voor iedereen

Het internationale circuscollectief Circus I Love You is nog steeds te gast op ons circusplein. Het gezelschap is een bont allegaartje van acrobaten en muzikanten uit Denemarken, Finland, Frankrijk, Noorwegen en Zweden. Ze omschrijven hun circus als “absurd, levensbedreigend, simpel en gelukkig”. Graag willen ze circus maken dat uitnodigend is voor iedereen.

Naast het creatieve proces van het circus maken, wordt deze residentie ook aangegrepen om de infrastructuur van het gezelschap te perfectioneren. Onze Dommelhof-techniekers hebben er al aardig wat atelierwerk opzitten voor het collectief. Zo werd er een constructie gebouwd om de muziekband op te plaatsen en werden aanpassingen gedaan aan de podiumvloer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: