Cie Rasposo in residentie

Theater op de Markt sluit de drukke zomerperiode af met een bijzondere tentresidentie van het Franse circusgezelschap Rasposo. Opgericht in 1987 door Fanny en Joseph Molliens heeft Rasposo al meer dan 30 jaar hedendaags circus op het palmares staan. In 2013 nam dochter Marie Molliens het roer over met haar eerste eigen creatie Morsure, een voorstelling kenmerkend voor de nieuwe artistieke koers van het gezelschap. Met haar nieuwe project Père/Un Père komt Marie Molliens in Dommelhof werken aan haar eerste solo. Volgend op haar eerdere voorstelling over de rol van de vrouw en de vrouwelijkheid in het circus, richt ze zich nu tot de vader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: