Het najaar van C-TAKT

De Limburgse werkplaats voor jong podiumtalent en transdisciplinaire kunst C-TAKT draait op volle toeren. De fusie tussen de werkplaatsen van Provinciaal Domein Dommelhof en C-Mine cultuurcentrum presenteert dit najaar een aantal bijzondere festivals op diverse plaatsen in Limburg.

Van 14 tot 23 september vindt C-TAKT # 2 plaats. Dat is de opvolger van de week van de werkplaats van C-Mine en vindt aldus plaats in Genk. Op het programma heel wat spannend en onbekend werk van jonge beloftevolle kunstenaars. Het volledige programma vind je via C-TAKT.

In het najaar volgt het mini-festival OORtreders in het Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt. In samenwerking met Musica presenteert OORtreders van 19 tot 21 oktober werk van transdisciplinaire geluidskunstenaars. In december volgt de samenwerking met VIA ZUID en SoAP tijdens Winternights.

C-TAKT is de werkplaats van C-mine cultuurcentrum en Provinciaal Domein Dommelhof, op initiatief van Provincie Limburg en stad Genk, en gesubsidieerd door Vlaanderen (Kunsten & Erfgoed).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: