Monumentale stenen

Op diverse plaatsen op het Provinciaal Domein Dommelhofzijn grote stenen geplaatst. Die doen dienst als zitbank of als monumentaal ornament. De stenen werden ons geschonken door Nick Steur, een kunstenaar die we al jaren ondersteunen en die ook al te zien was tijdens Theater op de Markt. Nick bestelde enkele jaren geleden een aantal grote rotsblokken voor zijn installatie/performance A Piece of 2. Nu krijgen enkele van die rotsblokken een permanente plaats op de site van Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: