Residentie Karel Burssens

Deze week is Karel Burssens opnieuw in residentie in Dommelhof in het kader van C-TAKT.  Zijn gezelschap beweegt zich op het snijvlak van installatiekunst, scenografie en architectuur. In de zwarte doos werken zij aan de voorstelling en sculptuur REPETITION.

Op vrijdag 16 november, na een week residentie, zullen Karel Burssens en Tarek Halaby een eerste doorloop doen van REPETITION. De voorstelling is nog niet helemaal af, het gaat dus om een toonmoment van hun ‘work in progress’. Het toonmoment van REPETITION zal plaatsvinden in de Zwarte Doos van Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt en zal starten om 14u30. Iedereen is welkom om te komen kijken en input of feedback te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: