Stijn Coninx op podium Dommelhof

Op vrijdag 23 november, na de filmvertoning van ‘Niet Schieten’, verraste regisseur Stijn Coninx de uitverkochte schouwburg van Dommelhof door zelf als regisseur toelichting te geven na de film. Hij bracht David Van de Steen mee, de man die als negenjarige jongen zag hoe zijn ouders en zus door de bende van Nijvel werden afgemaakt in de Delhaize van Aalst in 1985. David en Stijn vertelden over een lang en intens proces van samenwerking dat uiteindelijk hebben geleid tot een aangrijpende film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: