Nada Gambier geeft stem aan Europese steden

The Voice of a City is de creatie in wording van C-TAKT artieste Nada Gambier, momenteel in residentie in Dommelhof. In samenwerking met Mark Etchells (UK) en Thomas Kasebacher (AT) heeft zij sinds april 2017 verschillende Europese steden bezocht (Tbilisi, Athens, Kortrijk, Mynämäki, Bradiford, Lillie, Armentières, …) waarbij ze gesprekken hield met inwoners over onderwerpen zoals verandering en verbondenheid. Deze gesprekken zijn de basis van een voorstelling die in première gaat in de lente van 2019. Naast de voorstelling zal het project ook uitmonden in een publicatie van een boek en tentoonstelling, die vanaf volgend jaar zal rondtoeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: