Toonmoment door Collectif Sous le Manteau

Op vrijdag 14 december om 20u15 vindt in Dommelhof een toonmoment plaats van het
internationale circusgezelschap Collectif Sous le Manteau. In een bos van chinese masten ontvouwt zich een wonderlijk samenspel tussen zeven acrobaten en een muzikant. De voorstelling ‘Monstro’ wil onze menselijke relaties in vraag stellen en zoomt in op hoe we de ander zien. In de rangen van het internationale collectief zien we ook Jesse Huygh, die we uiteraard kennen als artiest en als docent bij het Antwerpse Ell Circo D’ell Fuego.

Wil je een unieke blik werpen op het creatieproces van deze voorstelling? Zak dan vrijdag 14 december af naar Dommelhof voor het toonmoment om 20.15 u. Reserveer je plaatsje via theateropdemarkt@dommelhof.be of 011 80 50 02.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: