Brune Campos in residentie C-TAKT

Brune Campos en Ikue Nakagawa komen een weekje werken in C-TAKT aan hun nieuwe project KOKOKARA // à partir d’ICI. Dit duo is al enkele jaren op zoek naar een natuurlijke bewegingstaal. Zij experimenteerden in crèches met heel jonge kinderen en ontwikkelden er een pedagogie van beweging. Dit vanuit de veronderstelling dat heel jonge kinderen nog veel meer ongeconditioneerde en dus natuurlijkere bewegingen hebben. Ze hebben dit jaar 70 interventies in 12 crèches gedaan op het grondgebied van Brussel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: