Jazzcase: H A S T

Het laatste jazzconcert van dit jaar in Dommelhof, op donderdag 20 december om 20u30, is er eentje van HAST. Deze instrumentale band heeft zijn roots in free jazz, rock en improvisatie. Hun typerende sound valt nog het best te omschrijven als een niet schuwende verkenning van verbluffende eenvoud, riffs en vrije improvisatie. Minimale soundscapes versmelten met noise-elementen, als een unieke mengeling tussen een Mondriaan en een Pollock. Met hun verkenning van extreme dynamieken, verbluffende eenvoud en alles daartussenin mikt H A S T op de oren, het hart én de geest.

Meer info op Jazzcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: