Karl Van Welden in C-TAKT

Deze week werkt Karl Van Welden in de schouwburg van Dommelhof in het kader van C-TAKT. Op het programma staan de opnames voor IMAGES FOR MARS II. In een zwarte ruimte bevinden zich drie personages. De personages zijn afgesloten van de buitenwereld. Na verloop van tijd daalt een donkere asregen op hen neer. Terwijl de asregen neerdaalt, gaat ieder personage ten onder aan de ramp die hen overweldigt. Het videowerk zal voor het eerst gepresenteerd worden op 6 maart in het Concertgebouw van Brugge.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: