Volg Theater op de Markt

Via deze blog worden geregeld nieuwsberichten gepost over de werking van Theater op de Markt. Maar wil je echt de vinger aan de pols houden, dan kan je ook de sociale media volgen. De facebook-pagina van Theater op de Markt heeft pas de kaap van 5000 volgers overschreden. Op deze pagina verschijnen niet alleen de vele interessante berichten over alle artiesten die hier in huis nieuwe dingen maken, maar ook de leuke behind-the-scènes berichtjes over het reilen en zeilen van een circuswerkplaats… Neem zelf eens een kijkje op de TODM-facebook-pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: