Expo FRAME

Het Provinciaal Domein Dommelhof is vanaf zaterdag opnieuw gastheer voor een expo van de de onderzoeksgroep FRAME (PXL-MAD en UHasselt). FRAME nodigt voor de derde keer enkele jonge kunstenaars uit. Voor de expo ‘Sabotage’ steken 5 veelbelovende kunstenaars stokken in de wielen van het kijken. De vijf kunstenaars zijn: Sofie Grondelaers, Tiana Van de Weyer, Ken van Endert, Stef Lemmens en John Bijnens.
Sabotage is een intieme, creatieve vorm van weerstand: alleen wie innig vertrouwd is met de werking van een systeem kan het van binnenuit verstoren. Sabotage is gecultiveerde wrijving tussen materie en maker, proces en product. Wat betekent het dan wanneer, binnen een oververzadigde beeldcultuur, een beeld, een kunstwerk, een ruimte zichzelf gaat saboteren?

Curators van deze expo zijn Remco Roes & Patrick Ceyssens.

FRAME focust op onconventionele vormen van kennisoverdracht die leiden tot nieuwe denkkaders voor beelden en ruimtes.

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen van zaterdag 2 maart tot zondag 7 april 2019, alle werkdagen tijdens de kantooruren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: