Stephanie Van Aken in residentie C-TAKT

Stephanie Van Aken komt in maart en april in residentie bij C-TAKT voor het verder ontwikkelen van ‘Encapsulation’. Deze creatie vindt zijn oorsprong in de allereerste ontmoeting tussen choreografe Maya M. Carroll (IL/DE) en danseres Stephanie Van Aken (BE) in 2010. Als studente aan de Salzburg Experimental Academy of Dance, maakte Stephanie deel uit van Maya’s creatie ‘Undergrowth’, een stuk met zeven dansers voor de compagnie Bodhi Project. In dit stuk werd een personage ontwikkeld – belichaamd en gedanst door Stephanie – dat een hele unieke wereld en eigen verhaal op scène bracht. Voor de nieuwe creatie, getiteld ‘Encapsulation’, wordt dit personage als basis genomen en krijgt het een heel podium voor zichzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: