Nazanin Fakoor in C-TAKT residentie

Nazanin Fakoor is een Iraanse kunstenares die opgroeide in Duitsland, en na studies in Parijs in Brussel terecht komt. Haar werk situeert zich op het snijvlak van theater, literatuur en beeldende kunst. Tijdens haar C-TAKT residentie in Dommelhof zal ze verder werken aan haar project Rainbow. Op dezelfde manier als regenbogen worden gevormd door de reflectie, breking en verspreiding van zonlicht door regendruppels, zijn we allemaal het resultaat van een oneindig aantal reflecties of brekingen van de ontmoetingen die we maken tijdens ons leven. Onze identiteit is meervoudig. Hoewel we constant worden geconfronteerd met een vereenvoudigende indeling (rechts en links, jong en oud, man en vrouw, enz.).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: