In residentie: Lola, Yinka en Sarah

C-TAKT ontvangt deze week Lola Bogaert, Yinka Kuitenbrouwer en Sarah Haeck. Het drietal werkt rond drie Griekse verhalen in (min of meer) drie kwartier. Ze vertellen in deze korte tijd drie klassiekers uit de Griekse Mythologie: de Tantalus, de Odyssee en de Oresteia. Dit keer vanuit het standpunt van de vrouw. Tijdens de residentie in C-TAKT zullen zij werken aan het derde en laatste deel. Ze zijn in deze Oresteia (een trilogie in zichzelf) vooral geïnteresseerd in de handelende vrouw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: