Post uit Hessdalen in circuswerkplaats

Stijn Grupping van het gezelschap Post uit Hessdalen werkt momenteel in Dommelhof aan de voorstelling ‘Man Strikes Back’. Vijf ogenschijnlijk eenvoudige piramidevormige objecten bevolken de scène. Stijn Grupping jongleert door botsballen van het ene naar het andere object en weer terug te laten kaatsen. De banen van de botsballen vormen een elegant en ritmisch lijnenspel. Grupping en de robots ontwikkelen samen muzikale harmonieën, waarbij de perfectie van de uitvoering zowel van de precisie van de jongleur als van de welwillendheid van de robots afhangt. ’Man Strikes Back’ moet een muzikale jongleer-performance worden voor iedereen vanaf 6 jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: