Te gast: dubbelconcert Les Invités / Old Salt

Op zaterdag 28 september om 20u30 presenteert ZwarteDoos een dubbelconcert. Eerst staat Les Invités op de planken. Zij brengen akoestische interpretaties van favoriete klassiekers uit meer dan vijftig jaar chanson, musette en Franse popmuziek. Daarna volgt de band Old Salt. Dat is een internationale Americana band met thuisbasis in Gent. De groep haalt haar invloeden uit de straten van New Orleans, de Appalachia Mountains, de folk revival in het noordoosten van de VS en vermengt deze met klanken en tradities uit het oude Europa.

Meer info via ZwarteDoos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: