Te gast: jazzcase

Op donderdag 17 oktober om 20u30 presenteert Jazzcase een dubbelconcert van Ivan Paduart / Patrick Deltenre en het Toon Roos Kwartet. Ivan Paduart en Patrick Deltenre kennen elkaar al 30 jaar. En wat een klik! Paduart is een bijzonder actieve pianist en componist in de jazz (Toots Thielemans, Philip Catherine, Richard Galliano en Claude Nougaro) en heeft een kleine dertig albums op zijn naam. Deltenre was dertig jaar lang de vaste gitarist in de band Maurane en speelde daarnaast ook met Viktor Lazlo en Level 42. Beiden hebben elkaar gevonden dankzij hun grote muzikale betrokkenheid en de vindingrijkheid van hun composities, wat resulteert in tedere, lyrische jazz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: