Klankenbos Nocturne

Op zaterdag 2 november organiseert Musica de Klankenbos Nocturne 2019 op het domein van Dommelhof. Deze nocturne is een evenement rond ‘diepgaand luisteren naar de wereld in het midden van de natuur, met geluidskunst geïnspireerd op de omgeving’. Vier kunstenaars kregen in het kader van Klankenbos Nocturne 2019 carte blanche, met de vraag werk te maken op maat van het bos. Centraal in hun werk staat ‘immersive listening’ of een diepgaand luisteren naar een geluidsomgeving, waardoor een nieuwe ervaring ontstaat. Ze creëren vier bijzondere settings, als een handvat in de reis naar onbekende klanken.

Meer info vindt u op de Musica-website. De voorstellingen zijn uitverkocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: