Expo van theatermaakster Alexia Leysen

Vanaf deze week loop een nieuwe expo in Dommelhof met werk van Alexia Leysen. Deze theatermaakster inspireerde zich voor de theatervoorstelling KNAUS op de Noorse literaire rockster Knausgard. In het vooronderzoek voor KNAUS sprak Alexia Leysen met heel wat bekende en onbekende Knausgard-lezers, vergezeld van het oude Hasselblad fototoestel van haar overleden grootvader. Zo ontstond ‘The Knausgard/Hasselblad Series’: een indringende portretreeks die een uiteenlopende reeks stemmen en gezichten verzamelt rond een zelfgekozen Knausgard-citaat van de geportretteerde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: