JazzCase: Atomic

Op donderdag 21 november om 20u30 organiseert JazzCase een concert van Atomic. Deze band behoort al twintig jaar tot de voorhoede van de Scandinavische en Europese moderne jazzscene. De Noors-Zweeds band oogst veel lof voor zijn volstrekt eigen geluid, waarin Amerikaanse en Europese free-jazztradities naadloos in elkaar overgaan.

De composities van de hand van Håvard Wiik en Fredrik Ljungkvist zijn typisch Atomic en herkenbaar aan de zorgvuldig geconstrueerde melodieën en explosieve passages, die elkaar afwisselen door middel van snelle, onverwachte overgangen.

Meer info via JazzCase

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: