Babelut Parcours

Op zaterdag 23 en zondag 24 november organiseert Musica het Babelut Parcours in Dommelhof. Dat is een reizend mini-festival voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Internationale artiesten en muziekanimatoren nemen het publiek mee in een belevingsparcours vol muziektheater, klankinstallaties en vooral veel muzikale interactie.

Na een succesvolle editie van Babelut Parcours GOUD in 2017, kondigt een nieuwe editie in 2019 zich aan onder het thema “IGLO”: Gelokt door een gemoedelijke stem en het plingende geluid van kristallen wandel je voorzichtig binnen in een ijswereld. Buiten is het koud, stormt het misschien wel.

IGLO is een coproductie van Musica en C-TAKT. Met steun van Gemeente Pelt, Provincie Limburg en Vlaanderen.

Meer info via Babelut Parcours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: