Afstudeerproject Toneelacademie Maastricht in Dommelhof

In het kader van de samenwerking tussen Toneelacademie Maastricht en Dommelhof komt deze week Cinzia Scoglionero haar afstudeervoorstelling afwerken in onze werkplaats. Cinzia is derdejaarsstudente regie aan de toneelacademie Maastricht. In het kader van haar opleiding maakt ze haar afstudeervoorstelling LIFT. LIFT is een verhaal dat ontstaat vanuit het contact van vier mensen – vier collega’s die toch min of meer onbekenden zijn voor elkaar – in een lift. Via dans wordt zowel de persoonlijke als de openbare ruimte getransponeerd naar de scène. Een onderzoek naar nabijheid en afstand van lichamen in de ruimte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: