Jonge makers op Winternights

C-TAKT co-organiseert in het weekend het festival Winternights in Maastricht. Winternights toont ‘onaffe’ projecten van choreografen, theatermakers, performers, componisten, filmmakers en beeldend kunstenaars. Via vaak gedurfde projecten proberen zij een nieuwe vormentaal te ontwikkelen waarbij de schotten tussen performance, installatie-kunst, dans en theater worden opgeheven.

Heel wat artiesten die gepasseerd zijn in de C-TAKT werkplaats staan op de affiche van Winternights. Zo is er werk te zien van Charlotte Goesaert, Evelien Cammaert, Marie Van Vollenhoven, Marcos Simoes, Nick Steur, en nog vele anderen. Het volledige programma zie je op Winternights.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: