Le Grand Saut in circuswerkplaats

Le Grand Saut is het resultaat van de ontmoeting tussen Hugo Van De Plas, Benjamin Mouchette en Boris Prager. Zij vinden het jammer dat conventionele goochelvoorstellingen vaak draaien om vorm en minder om inhoud. Met hun nieuwe voorstelling willen de artiesten de toeschouwer laten dromen over een magische wereld zonder beperkingen. De artiesten willen het publiek zo laten nadenken over de huidige wereld en theater maken vol betekenis én verbeelding. Dankzij het lichamelijke, woordeloze spel, de muziek en het goochelen moet de inhoud voor iedereen toegankelijk worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: