Camille Paycha in circuswerkplaats

Momenteel werkt Camille Paycha in Dommelhof aan De Magnavem, als artiest in residentie van Theater op de Markt. De centrale vraag van het creatieproces is: Hoe ga je om met het ondraaglijke idee dat de mensheid zou kunnen uitsterven? De magnavem is een vogel uit de toekomst. Door te kijken hoe wij nu met de wereld omgaan willen de artiesten voorspellen hoe deze vogel er in de toekomst uit zal zien. Een toekomst waar de mens is uitgestorven… Met een mix aan objecttheater, circus en performance zullen de artiesten in een buitenvoorstelling deze vogel laten groeien en tot leven brengen met behulp van het publiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: