Blick Théâtre werkt aan ‘Tumulte’

Blick Théâtre werkt in de circuswerkplaats van Dommelhof aan de voorstelling ‘Tumulte’. Na [hullu] brengt Blick Théâtre opnieuw een voorstelling waarin mensen, poppen en maskers zich vermengen om sterke beelden te creëren. In Tumulte stap je binnen in het dagelijks leven van een gezin: een stel en hun enige dochter, een ondeugend kind van ongeveer tien jaar. Het echtpaar brokkelt af. Ze leven onder hetzelfde dak maar kruisen elkaar nauwelijks. Opgeslokt in een situatie die hen overtreft, praten de ouders niet meer en voelt het meisje zich verlaten. De oom, van goede wil maar van een verontrustende onhandigheid, worstelt om een beetje opgewektheid in huis te brengen. Het meisje steekt kattenkwaad uit en probeert zo haar ouders dichterbij elkaar te brengen met de hulp van haar grootouders, een fantastisch en vertederend duo. Samen broeden ze op een plan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: