Un Loup pour l’homme in residentie

Na de voorstellingen Face Nord en Rare Birds kan Un Loup pour l’homme geen onbekende meer zijn voor het publiek van Theater op de Markt. Cuir (werktitel) wordt het nieuwe project van Arno Ferrera en Mika Lafforgue. Na de vorige voorstellingen wilden ze verder gaan als duo. Dit vraagt enige aanpassing, want je wordt als het ware elkaars spiegel. Daarnaast willen ze ook verder gaan dan de ene is de tiller en de andere is de trekker. Ze willen kijken hoe ze samen in harmonie beide functies kunnen vervullen. Het duo wordt aangevuld met een paardentuig. Dit tuig toont de handeling van trekken en tillen en door dit fascinerende en archaïsche hulpmiddel komen ze in de buurt van het dierlijke, waar instincten zichtbaar en waarneembaar worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: