Collectif Malunés in circuswerkplaats

Het Belgische circusgezelschap Malunés klinkt wellicht bekend in de oren. Ofwel bewonderde je hen tijdens Theater op de Markt 2016 in Hasselt met Forever, Happily… of je herkent de naam als winnaar van de Ultima voor Circus. Zij komen in Dommelhof werken aan We Agree to Disagree, een nieuwe straatvoorstelling. De artiesten willen een interactieve voorstelling maken, een voorstelling met inspraak van het publiek. Je krijgt zelfs de kans om het uithangbord van de natie te worden! Maar pas op…respecteer de grenzen of je maakt kans in de gevangenis te belanden. We Agree To Disagree vertelt ons over de absurditeit van de huidige ernst, over onzichtbare, maar onbegaanbare grenzen van een democratie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: