Try-out ‘Juventud’ van Nicanor de Elia

Graag nodigen je u uit op een try-out van Nicanor de Elia in Dommelhof. Op zaterdag 29 februari om 14u laat het gezelschap zien hoe ver ze al staan met de voorstelling ‘Juventud’. En dat is al heel ver, de première vindt immers plaats op 21 maart in Brussel.

‘Juventud’ is een stevige performance waarin een groep jongleurs een ode brengt aan de fysieke vrijheid. Niet perfecte bewegingen staan centraal, maar onstuimige passie! Het jongleermateriaal vliegt van de ene artiest naar de andere, in een razende race waarbij op elk moment een fout kan gebeuren : een voorwerp dat valt, het spel dat stilvalt, een blokkering, een time-out.

Ben je graag getuige van dit schouwspel, stuur dan een mail naar theateropdemarkt@limburg.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: