Let’s go Juggling!

Op 7 en 8 maart organiseert het Circuscentrum opnieuw een Jongleerconventie in Dommelhof. Naast de eenwielerconventies in de oneven jaren wordt het in 2020 opnieuw een topweekend voor alle Vlaamse jongleerfreaks. Tijdens de Conventie 2020 zullen er in Dommelhof honderden jongeren uit de vlaamse circusateliers meedoen aan jongleerworkshops, demo’s, Juggling Games en een hele resem andere circusworkshops die van ver of dichtbij iets met objectmanipulatie of jongleren te maken hebben. Zowat alle lokalen in theater en sportcentrum zullen worden ingenomen door deze bijeenkomst van de Vlaamse circusjongeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: