Yentl de Werdt in residentie C-TAKT

‘As I walk with Beauty’ is een site-specifieke voorstelling in de natuur die wordt gemaakt door Yentl de Werdt en Martijn Vanbuel samen met 2 dansers en 2 muzikanten. Voor de creatie van deze voorstelling is het gezelschap gedurende twee weken in residentie in Dommelhof.

De inspiratiebron voor de te maken dans en muziek zijn landschappen. Op basis hiervan zullen de artiesten een verzameling bewegingen en geluidscomposities creëren die als modulair systeem zullen worden gebruikt. De artiesten passen hun beweging en klankarsenaal aan en voegen ze samen volgens het landschap. Dit zorgt voor een unieke voorstelling die nooit hetzelfde is en zich altijd aanpast aan het landschap waarin het zal worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: