PROVINCIAAL DOMEIN DOMMELHOF

Limburgs provinciaal domein voor podiumkunsten, cultuur en G-sport

Double Bill

Eva Lemaire  en Marijke de Kerf  (4e jaars regieopleiding Toneelacademie Maastricht) werkten gelijktijdig in provinciaal domein Dommelhof aan hun voorstellingen. Nu presenteren zij op vrijdag 21 en zaterdag 22 december deze voorstellingen aldaar in een Double Bill. Aanvang om 19u30. De voorstellingen zijn gratis, reserveren kan via +32 (0)11 805002.

LOS DOOR MIJN LIJF vr 21-za 22 dec
MARIJKE DE KERF ATRIUM
marijke(…) Het zou een poging kunnen zijn om een virtuele werkelijkheid te scheppen, een gehallucineerd substituut voor de wereld die hun ontnomen was.  (…)

–    Hallucinaties, Oliver Sacks

In de voorstelling Los door mijn lijf zien we Lucie, een achttienjarig meisje dat leeft in een wereld ver van de onze. We zien hoe Lucie zich daar in de tijd verliest en vergist, hoe ze dupliceert en versprokkelt en hoe klein groot wordt, en groot klein. In die hallucinante werkelijkheid probeert ze grip te krijgen op haar verleden en te achterhalen hoe ze daar terecht gekomen is. 

Spel:  Tine Cartuyvels
Regie: Marijke de Kerf
Tekst: sterk bewerkte teksten uit 
Wit is altijd schoon’ – L. Pleysier
‘Hersenschimmen’ – Chaim Levano(vrij naar de roman van Bernlef)

VOORJAARSONTWAKEN vr 21-za 22 dec
EVA LEMAIRE ZWARTE DOOS
evalemaire“Heb jij vannacht gebeden? Ik bid iedere nacht maar het helpt mij niet. Onze lieve heer schenkt blijkbaar geen aandacht aan iemand als ik, die zondes begaat. Nog een kusje op je zachte lippen, je lange benen, je jonge gespannen borsten… Ik zal weer bidden vannacht, dan ga ik slapen en zijn er geen zondes meer…”

 

Spel:  Jiska de Wit, Majd Mardo, Julia Akkermans, Saman Amini, Jip van den Dool
Regie: Eva Lemaire
Tekst: Frank Wedekind (bewerking)

PROVINCIAAL DOMEIN DOMMELHOF TOEKOMSTLAAN 5, 3910 NEERPELT,
WWW.DOMMELHOF.BE

MEER INFO OVER TAKT? SURF NAAR WWW.TAKT.BE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *