vrijdag 15 apr.
16:00 - 17:00
Locatie: Atrium Dommelhof
Circuswerkplaats Dommelhof | Toonmoment

Deze week werkt circusmaker Hendrik Van Maele in Circuswerkplaats Dommelhof aan 13 Harbinger Road. We nodigen je graag uit op het toonmoment van deze nieuwe creatie.

Op het witte canvas van 13 Harbinger Road worden keer op keer dezelfde protagonisten gegooid. De tijd raakt gaandeweg vervormd en de wetten van oorzaak en gevolg vervallen. In deze nieuwe werkelijkheid lenen de protagonisten elkaars kwaliteiten en dienen nieuwe mogelijkheden zich aan.

De praktijk van het gooien en vangen werd voor deze voorstelling op diverse manieren ontleed. Hendrik Van Maele en zijn medespelers verdiepten zich in circusdisciplines, sporten en gevechtskunst en lieten zich inspireren door het dagelijkse leven. Zo ontwikkelden zij een voorstelling die balanceert tussen realiteit en fictie, tussen voorbode en déjà vu. In deze intrigerende mix van acrobatie en dans wisselen verhaallijnen elkaar af en is het van meet af aan niet duidelijk wie of wat wordt gegooid.

Op vrijdag 15 april om 16:00 presenteert Hendrik Van Maele 13 Harbinger Road tijdens een publieke try-out in het atrium van Dommelhof (Toekomstlaan 5, 3910 Pelt).

Wil je er bij zijn? Schrijf je gratis in via deze link!