donderdag 13 okt.
19:30
Locatie: Schouwburg Dommelhof
Circuswerkplaats Dommelhof | Toonmoment

Het Nederlandse circusgezelschap Sounds Like Juggling werkt momenteel bij Circuswerkplaats Dommelhof aan hun nieuwe project ‘PUINBAL’. Op donderdag 13 oktober om 19:30 trakteren ze ons op een toonmoment van hun nieuwe creatie in de schouwburg van Dommelhof. Wil je er bij zijn? Reserveer hier gratis je ticket.

‘PUINBAL’ is een wonderlijke, beeldende muziekjongleervoorstelling, die je aan het denken zet over hoe wij mensen met onze planeet omgaan. Wat staat ons te wachten als we niet veranderen? Steken we de kop in het zand of slaan we onze vleugels uit?

In deze voorstelling werkt Sounds Like Juggling opnieuw met speciale objecten die tegelijkertijd muziekinstrument en jongleerprop zijn. Beats en ritmes ontstaan door te gooien met shakers, tikkende metalen buizen, elektronische ballen vol bewegingssensoren, maar ook kranten, stukken plastic en oude jerrycans. Al het gooien en vangen maakt geluid, door de geluiden te combineren klinkt een ongekende jongleersymfonie. Midden in dit ballet van geluiden ontstaat een grote ritselende, zoemende, bonkende voorstelling.