PROVINCIAAL DOMEIN DOMMELHOF

Limburgs provinciaal domein voor podiumkunsten, cultuur en G-sport

uitnodiging

“ONTBAAS”

door Vital Heynen

woensdag 10 mei 2017, 18u – Dommelhof

Ik heb geen baas meer!
We moeten naar horizontale organisaties!
Inspireren in plaats van controleren!

Deze slagzinnen doen al enkele jaren de ronde binnen het bedrijfsleven. We hebben blijkbaar genoeg van de klassieke baas. Van verticaal sterk hiërarchisch georganiseerde structuren gaan we naar flexibele zelfsturende organisaties. Geen bazen meer aan de top die commanderen en controleren, wél leiders die inspireren en faciliteren.

vitalVital Heynen kan over deze omwenteling getuigen vanuit zijn rol van volleybal topcoach. Hij rijgt het ene succes aan het andere, haalde landstitels binnen en is een veelgevraagde coach binnen de internationale volleybalwereld. Vital Heynen vertelt over hoe hij als ‘baas’ tussen topsporters heeft gestaan, en hoe hij hen kon inspireren. Hij legt zijn succesformule uit en doorspekt zijn verhaal met leerrijke anekdotes uit een lange internationale carrière.

Voor wie:
• Voor sportverenigingen die willen horen op welke manier een topcoach grote successen kon bereiken.
• Voor bedrijven die vanuit een bijzondere invalshoek een authentiek verhaal willen horen over nieuwe leiderschapsvormen en methodieken.
• Voor iedereen die een bevlogen en enthousiaste spreker wil horen over het snijvlak tussen sport en leiderschap.

De ontmoeting vindt plaats op woensdag 10 mei om 18u in de schouwburg van Dommelhof.
Toegang is gratis maar praktisch is het wel handig als u zich even aanmeldt via dommelhof@limburg.be.

Vital Heynen (1969) is sinds dit jaar bondscoach van de Red Dragons, de nationale mannenvolleybalploeg. Hij heeft een indrukwekkende loopbaan op zijn palmares. Hij leidde verschillende teams naar tal van overwinningen (Het Franse Tours, het Poolse Bydgoszcz, het Turkse Ankara, én de Duitse nationale ploeg), maar het best kennen we hem nog als dé succescoach van Noliko Maaseik. Met deze club werd hij vier keer landskampioen en haalde hij vijf keer de beker. Heynen werd verkozen als trainer van het jaar in 2009 en 2011.

PROVINCIAAL DOMEIN DOMMELHOF
TOEKOMSTLAAN 5, 3910 NEERPELT, WWW.DOMMELHOF.BE