Theater op de Markt en Z33 – huis voor actuele kunst, zoeken performers voor het project BODIES IN URBAN SPACES van de Oostenrijkse choreograaf Willi DORNER. BODIES IN URBAN SPACES is een artistiek parcours in de stad, waarin dansers op verschillende locaties een reeks interventies doen. Samen vormen ze een choreografie van lichamen doorheen de stad. BODIES IN URBAN SPACES werd eerder in Parijs, New York, Perth, Montréal, Salamanca, Wenen, Helsinki, Stockholm, Kopenhagen, Berlijn, Istanbul, Lissabon en andere steden opgevoerd. Het project vindt plaats in augustus 2012 in Hasselt en kadert binnen de 15de editie van Theater op de Markt en de zomerexpo ‘Mind the Sytem, Find the Gap’ van Z33.

Jouw profiel
Je bent lenig, je bent niet bang om je wat vuil te maken, je wil je als een professional inzetten, je hebt een sterke geest, je kan je voor de volle 100 % geven en je bent minstens 18 jaar. We zoeken DANSERS – CIRCUSARTIESTEN – SKATERS – TURNERS – KLIMMERS – YOGI’S – PARKOUR-RUNNERS…

Het aanbod
Een onvergetelijke ervaring in een zeer bijzondere en unieke streetperformance, de mogelijkheid te werken met een internationale choreograaf, maaltijden (en consumptiebonnen) op dagen van repetities en voorstellingen en een vrijwilligersvergoeding.

Lijkt dit je wel wat?
Stuur je curriculum vitae en korte motivatie (liefst in het Engels en met foto) uiterlijk op
dinsdag 26 juni naar hendrikx.peter@hotmail.com. Op basis daarvan gebeurt een eerste selectie. Indien geselecteerd, ben je welkom op de audities op dinsdag 3 juli 2012 om 18u in Villa Basta in Hasselt.

Praktisch
Auditie: dinsdag 3 juli 2012 om 18u
Locatie: Villa Basta, Schippersstraat 13, 3500 Hasselt
Repetities: maandag 6 tem vrijdag 10 augustus 2012 van 10 tot 18 uur in Hasselt
Voorstellingen: zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2012

Nog vragen?
Contacteer Peter op +32 (0)478 58 68 33 of Provinciaal Domein Dommelhof op +32 (0)11 80 50 00 (mail: theateropdemarkt@limburg.be) en vraag naar Jalina of Martine.
http://www.theateropdemarkt.be
http://www.z33.be