Theater op de Markt en Z33 – huis voor actuele kunst zoeken performers voor het project BODIES IN URBAN SPACES van de Oostenrijkse choreograaf Willi DORNER. Dit project wordt in augustus 2012 in Hasselt uitgevoerd en kadert binnen de 15de editie van Theater op de Markt en de zomerexpo van Z33 ‘Mind the Sytem, Find the Gap’.
Theater op de Markt en Z33 willen een andere focus leggen op de stedelijke architectuur. Kleine, onopvallende en vergeten ruimtes worden ingezet om de stadsomgeving door een nieuwe bril te bekijken. BODIES IN URBAN SPACES past perfect in deze opzet. Het parcours bestaat uit een reeks van korte interventies op gekende en minder gekende locaties in Hasselt.

Voor dit project zijn we op zoek naar dansers-skaters-snowboarders-klimmers-turners-yogi’s-circusartiesten-parkour runners.
Jouw profiel:
Je bent alvast ongelooflijk lenig, je bent niet bang om je wat vuil te maken, je wil je als een professional inzetten, je hebt een sterke geest, je kan je voor de volle 100 % geven en je bent minstens 18 jaar.
Het aanbod:
Een onvergetelijke ervaring in een zeer bijzondere en unieke streetperformance, de mogelijkheid te werken met een internationale choreograaf, maaltijden (en consumptiebonnen) op dagen van repetities en voorstellingen en een vrijwilligersvergoeding.
Lijkt dit je wel wat?
Stuur ons een gericht curriculum vitae ( liefst in het Engels en met foto ) op basis van welk een eerste selectie zal gebeuren. Indien geselecteerd ben je welkom op de audities op 20 mei 2012 in Dommelhof, de thuisbasis van Theater op de Markt in Neerpelt. Mail voor 10 mei wie je bent naar: jcelis@limburg.be en waarom je graag wil meedoen.
Auditie: zondag 20 mei om 11u in DOMMELHOF (Toekomstlaan 5 – 3910 Neerpelt)
Periode: repetitie van maandag 6 tem vrijdag 10 augustus 2012 van 10 tot 18 uur in Hasselt
Voorstellingen: zaterdag 11 en zondag 12 augustus

Nog vragen?
Provinciaal Domein Dommelhof
T +32 (0)11 80 50 00. Vragen naar Jalina of Martine.

een impressie van het project:

http://www.youtube.com/watch?v=z-eBvR-YwY0&feature=player_embedded