CultuurNoord opent het nieuwe cultuurseizoen met een prachtige circusvoorstelling van het befaamde gezelschap Cie Rasposo. Het familiecircus uit Frankrijk was eerder met succes in Limburg te gast ter gelegenheid van het festival Theater op de Markt. Hun zogenaamde “cirque émotion” laat het publiek nooit onbewogen en hun laatste voorstelling ‘Le Chant du Dindon’ is één van de circustheatervoorstellingen die je absoluut moet gezien hebben.

In ‘le Chant du Dindon/ het Lied van het Uilskuiken’ toont Cie Rasposo het publiek een moment van hun dagelijks leven als circusartiesten. Ze nemen de toeschouwers mee in de intieme sfeer van hun vreugde en hun dromen, maar ook in hun twijfels en in de moeilijkheden om als groep samen te leven.
‘Le Chant du Dindon’ is een avontuurlijk en dynamisch spektakel over de broosheid van het leven. Begeleid door prachtige live muziek, komen bijna alle circusartiesten aan bod in deze sfeervolle familievoorstelling. Een gedurfde mix van circus, dans en muziek en een niet te missen opener van een boeiend cultureel seizoen.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september om 20u15 in Achel centrum. Tickets kosten 12 euro in voorverkoop en 14 euro aan de kassa. Reserveren kan via 011/805002.

De voorstellingen worden georganiseerd door CultuurNoord, een intergemeentelijk cultureel samenwerkingsverband tussen de gemeenten Hamont-Achel, Overpelt, Lommel, Neerpelt, en Provinciaal Domein Dommelhof.