CultuurNoord brengt op zondag 6 april drie voorstellingen die elkaar naadloos opvolgen op verschillende locaties. Onze bus brengt je van voorstelling naar voorstelling en tussendoor geniet je van een lekkere maaltijd.

Op het programma:
Het Lied -Opus 1 in G-Groot voor Opel Kadett en twee zangers – Compagnie KAiET! (CC Palethe Overpelt)
Een modern verhaal van twee veertigers – twee uitersten – die met elkaar opgescheept zitten in een oude Opel Kadett op weg naar Johannesburg. Een clash op amper vier vierkante meter. De Nederlandse zanger/cabaretier en enfant terrible André Manuel en de Vlaamse bard en instrumentenbouwer Geert Hautekiet schrijven en zingen samen één lied. België-Nederland: the roadmovie. Ontroerend mooi en uitdagend grappig.

Door de bomen het bos – Ultima Thule (CC De Adelberg Lommel)
Een figurentheatervoorstelling over het leven in een kleine stad. Een stad waarin Marie iedereen kent en iedereen Marie kent. In de laatste 24 uur van haar leven zal ze sporen nalaten in de levens van al die mensen. De voorstelling is opnieuw een schot in de roos volgens De Morgen.

Zonder niemand – Wannes Cappelle (Provinciaal Domein Dommelhof Neerpelt)
Sinds hij met Ploegsteert, het tweede album van ‘zijn’ Zesde Metaal, de lovende recensies aan elkaar reeg, is Wannes Cappelle niet meer van achter de microfoon weg te slaan. Slechts gewapend met gitaar en piano, maar ontwapenend met eerlijkheid en humor.

Aanvang 10.30u in CC Palethe Overpelt, tickets € 27,00 (incl. middagmaal en bus naar de locaties)Afbeelding

Tickets kan je reserveren bij alle partners van CultuurNoord.