Deze week repeteren theatermakersgroep LAP en Hoge Fronten/Lieke Benders in de dansstudio van het Dommelhof. Ze zijn in residentie bij TAKT. Ze proberen de liefde te vatten in eenvoudige taal. Ze improviseren, musiceren en verhalen over de liefde, maar krijgen haar definitie niet te pakken. Ze graven in hun eigen verleden naar hun eerste jeugdliefdes. Ze worstelen en wroeten. Ze denken het te weten en het te kunnen uitleggen aan kinderen van zes, maar daarin raken ze hopeloos verloren.
In augustus zetten ze hun zoektocht voort en het resultaat zal te zien zijn op 6 oktober in cultuurcentrum Hasselt. Een voorproefje krijg je te zien op TAKT 2012 in het najaar.
NIET WIET WEL NEL is een voorstelling geïnspireerd op het gelijknamige boekje van Joke van Leeuwen. Een beeldende voorstelling voor zowel beginnende als ervaren lezers, jonge en volwassen theaterkijkers.
Deze voorstelling is het resultaat van een internationale samenwerking tussen Hoge Fronten/Lieke Benders en het Belgisch Limburgse tmg LAP, die al eerder te zien waren op TAKT met de voorstelling HEIMZEE.